De Praktijk

Mijn naam is Eline Schipper, fysiotherapeut sinds 2014. Na het opdoen van veel ervaring in verschillende praktijken ben ik gestart met Fysiotherapie Schipper.

Dit mede vanuit de wens om te werken in een praktijk waar tijd en aandacht voor de patiënt centraal staat. De praktijk is gevestigd aan de Industrieweg 24C te Beesd. Enkele minuten verwijderd van afslag Beesd aan de A2!

De praktijk bestaat uit een behandelruimte en een oefenruimte, voorzien van alle benodigde apparatuur. Voor alle klachten van/aan uw spieren en gewrichten kunt u bij Fysiotherapie Schipper terecht.

Wij begeleiden, behandelen en adviseren mensen die tijdelijk of langdurig fysieke ongemakken ervaren in hun dagelijkse leven.

Fysiotherapie Schipper | Fysiotherapeut Eline
Amber Maliepaard | Fysiotherapie Schipper

FYSIOTHERAPIE SCHIPPER BREIDT UIT!

Maak kennis met Amber!

Mijn naam is Amber, ik ben 28 jaar en woon nu 6 jaar in Rotterdam. De andere 22 jaar heb ik in Veenendaal gewoond. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven vind ik de woorden: ‘creatief, enthousiast en empathisch’ het meest toepasselijk. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te gaan paardrijden, tennissen of een lekkere wandeling buiten te maken!
 
Per augustus ga ik bij Fysiotherapie Schipper aan de slag. Ik heb er heel veel zin in! Tot snel, lieve groet Amber