De Praktijk

Mijn naam is Eline Schipper, fysiotherapeut sinds 2014. Na het opdoen van veel ervaring in verschillende praktijken ben ik gestart met Fysiotherapie Schipper.

Dit mede vanuit de wens om te werken in een praktijk waar tijd en aandacht voor de patiënt centraal staat. De praktijk is gevestigd aan de Industrieweg 24C te Beesd. Enkele minuten verwijderd van afslag Beesd aan de A2!

De praktijk bestaat uit een behandelruimte en een oefenruimte, voorzien van alle benodigde apparatuur. Voor alle klachten van/aan uw spieren en gewrichten kunt u bij Fysiotherapie Schipper terecht.

Wij begeleiden, behandelen en adviseren mensen die tijdelijk of langdurig fysieke ongemakken ervaren in hun dagelijkse leven.

Fysiotherapie Schipper | Fysiotherapeut Eline
Jorien | Fysiotherapie Schipper

EVEN VOORSTELLEN…

Ik ben Jorien, 24 jaar oud en woon sinds een maandje in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, maar kan ik ook genieten van het lezen van een goed boek bij de open haard. Ik word blij van het bakken van heerlijke taarten ( en natuurlijk het opeten daarvan) en van zoveel mogelijk dieren om me heen.

Begin dit jaar heb ik mijn opleiding fysiotherapie in Groningen afgerond. Ik ben een enthousiaste en leergierige startende fysiotherapeut die zin heeft om aan de slag te gaan. Wat ik belangrijk vind als fysiotherapeut? Om een behandelplan op te stellen dat past bij de wensen van de patiënt en die samen met de patiënt uit te voeren. Ik vind het leuk om mensen te helpen en te motiveren. Daarom kijk ik er naar uit om u te mogen helpen in de praktijk!